O nama | Capriolo Hunting Skip to main content

O nama

Kada je Capriolo osnovan 1996. godine, počeli smo sa 3 zaposlena radnika i nismo znali šta nas čeka u budućnosti.

Sve je počelo u jednoj maloj radionici sa sitnim alatima ali sa puno optimizma. Vladao je vedar duh i imali smo jedan jasan cilj: da proizvedemo što kvalitetnije biciklo! U početku nismo ni slutili da će naš kvalitet da opravda sve veću i veću potražnju. Naš prvi uspeh nas je ohrabrio i ulio nam samopouzdanje. Bili smo spremni da rizikujemo i da napravimo veliki skok u poslu. Kada smo prodali naše prve bicikle sve je krenulo uzlaznom putanjom. Teške godine rada i truda učinile su da CAPRIOLO brend postane vodeći u Srbiji.

Međutim mladost i ambicioznost nas je terala dalje i dalje da uplivamo i da se oprobamo u novim vodama. 2004 godine započeli smo sa distribucijom i trgovinom lovačke opreme. U početku bio je mali obim posla, međutim do danas izrasli smo u tom segmentu među lidere u regionu. Zastupamo preko 15 svetsko poznatih firmi, čija se roba može naći u našem prodajnom asortimanu. Među njima su firme kao; Blaser, Sauer, Mauser, Steyr Mannlicher, Krieghoff, Beretta, Aigle, Zeiss, Meopta, Seeland itd.
I dalje imamo želju da iz dana u dan širimo našu ponudu i da usavršavamo naše znanje, kako bi pomogli našim kupcima u ostvarivanju njihovih poslovnih želja. Sada, posle 24 godina, kao vlasnik ponosno gledam na našu novu fabriku u kojoj radi više od sto vrednih i ambicioznih radnika na sklapanju bicikala. Vidim i 30 odgovornih osoba oko mene, koji se u svakom trenutku trude da nabave i plasiraju krajnjim kupcima što kvalitetnije komponente, bicikle i fitnes opremu, lovačku i ribolovačku opremu. Kada vidim naše radnike u veleprodajama, naše maloprodaje u raznim gradovima Srbije, zaključujem: VREDELO JE!
Učili smo na greškama, na koje su nam ukazali naši vredni dileri i kupci, odani CAPRIOLU.

Razvoj se nikad ne zaustavlja!

Ovde smo već 26 godina pokušavajući da Vam pružimo još bolji kvalitet. Sada, kada smo ostvarili svoj san da budemo najjači u ovom poslu, moramo da opravdamo Vaše poverenje!
 

Osnovni podaci preduzeća:

Naziv firme: Doo Capriolo

Adresa: Edvarda Kardelja bb., 24300 Bačka Topola

Šifra delatnosti: 3092

Matični broj: 08489033

Poreski identifikacioni broj: 101443962

PDV: 125343756

Kontakt tel./fax: 024/715-898

e-mail adresa: capriolo@capriolo.com