Isporuka i poštarina | Capriolo Hunting Skip to main content

Isporuka i poštarina

Kurir će Vam doneti naručene proizvode na Vašu kućnu adresu. Pre isporuke kurir će Vas nazvati na telefon koji ste ostavili prilikom poručivanja. Isporuka naših proizvoda kurirskom službom se vrši na celokupnoj teritoriji Republike Srbije (bez Kosova i Metohije).

Robu koju ste naručili pouzećem plaćate na licu mesta po prijemu paketa.

Sva poručena roba je upakovana u adekvatnu ambalažu kako ne bi došlo do oštećenja prilikom transporta.

Troškovi isporuke koje snosi kupac:

Do 5.000,00 din isporuka iznosi 500,00 dinara.
Za porudžbine vrednosti iznad 5.000,00 dinara isporuka je besplatna.

Capriolo zadržava pravo da promeni uslove za besplatnu dostavu on-line porudžbenica.

Rok isporuke robe je 3 do 10 radnih dana (osim ako tražene artikle nemamo na lageru). Svi artikli nisu dostupni u svakom momentu te se rok isporuke može produžiti. U slučaju da nemamo na lageru poručene artikle, obavestićemo Vas putem mejla ili telefona koji ste ostavili prilikom poručivanja.

 

Eventualna oštećenja paketa

Zbog politike kurirske službe BEX, paket nije moguće pregledati - otvarati pre nego što se paket preuzme, plati i evidentira. Dakle možete zamoliti kurira da sačeka da otvorite paket, ali pre toga ga morate preuzeti i platiti.

Ako ste kojim slučajem utvrdili da je prilikom transporta došlo do oštećenja odmah na licu mesta recite kuriru da napravi zapisnik ili pozovite BEX Call centar na 011/ 6 555 000 i zatražite da kurir dođe da se napravi zapisnik. 

Zapisnik je ključan momenat da bi se imao dokaz, odnosno da imamo pravo da zahtevamo naknadu za eventualnu učinjenu štetu.

Ukoliko je sa paketom sve uredu ali ipak postoji neka greška ili oštećenje, javite nam se na 024/715 466 ili nam pišite na prodaja@capriolohunting.com.

Oštećenja možete prijaviti u roku od najviše 3 dana od datuma preuzimanja paketa!