Isuzu D-Max CHX Capriolo Hunting Edition | Capriolo Hunting Skip to main content

You are here

Isuzu D-Max CHX Capriolo Hunting Edition

Kompanija X-Tim Logistic iz Bačke Topole, ovlašćeni prodavac i serviser vozila marke Isuzu, nedavno je udružila snage sa jednim od najpoznatijih lifestyle brendova na srpskom tržištu, kompanijom Capriolo, takođe iz Bačke Topole, te predstavila atraktivnu specijalnu verziju popularnog pikapa Isuzu D-Max pod nazivom CHX Capriolo Hunting Edition, koja će svakako biti najinteresantnija lovcima, ali i svim drugim ljubiteljima odlazaka u prirodu i off-road avantura.

Kompanija Capriolo, domaćoj javnosti poznata pre svega po izuzetno bogatoj ponudi bicikala, u svom asortimanu nudi i lovačku i pecarošku opremu, te je, samim tim, odmah prepoznala potencijal ovog vida personalizacije vozila.

Ta personalizacija obuhvata ne samo specijalnu foliju po želji klijenta, kako bi se vozilo što bolje „utopilo“ u prirodni ambijent, već i dodatnu opremu koja obuhvata prednji bul-bar, specijalni rol-bar pozadi na kojem se nalazi montirano vitlo koje služi za lakše uvlačenje lovine u tovarni prostor, dok je za noćne akcije od velike pomoći LED svetlosni panel, koji bukvalno pretvara noć u dan.

Naravno, sve ovo ne bi bilo kompletno da Capriolov D-Max nije opremljen terenskim pneumaticima BF Goodrich All-Terrain, koji mu omogućavaju da se snađe na gotovo svakoj vrsti podloge. Za one koji planiraju zaista nesvakidašnje avanture, kompanija X-Tim nudi čak i ekstremnije „gume“ BF Goodrich Mud-Terrain, pa čak i specijalni, izvučeni usisnik vazduha, tzv. snorkel, u slučaju da je neophodno „gaziti“ dublje vodene prepreke u lovačkim pohodima.

No, ono što je najbolje od svega jeste fleksibilnost celokupnog paketa, jer X-Tim potencijalnim klijentima pruža ne samo mogućnost personalizacije postojećeg vozila, u skladu sa određenim potrebama, već je moguće kupiti i potpuno novi Isuzu D-Max, u jednom od čak šest različitih nivoa serijske opreme, te ga zatim personalizovati, odnosno prilagoditi svojim željama i uslovima rada.

Drugim rečima, da li ćete odabrati tamno zelenu, tamno sivu ili maskirnu foliju, ili ga ostaviti u fabričkoj boji, izbor je na vama, baš kao i kada je reč o bilo kojoj stavki na bogatom spisku dodatne opreme za ovaj legendarni japanski pikap.

Više informacija o ovoj specijalnoj verziji, kao i kompletnom paketu personalizacije možete dobiti na office@xtim.rs, isuzu.xtim@gmail ili telefon +381 64 841 39 00.

Press služba X-Tim Logistic

 

Saveti, iskustva, interesantne stvari o lovu, ribolovu